Pilates peruskurssit

Aloita uusi vuosi harrastuksella, josta hyödyt läpi vuoden ja voit soveltaa sitä kaikkeen liikkumiseen ja arkiseen puuhasteluun.

Tämä harrastus on kehonhallintamuoto, joka mullisti omankin elämäni, pilates. Voin todella suositella lajia lämpimästi ihan jokaiselle, ikään ja sukupuoleen katsomatta!

Toiset tuntevat olevansa jäykkiä, useilla taas on yliliikkuvat nivelet. Pilates on loistava laji, koska siinä nimenomaan opetellaan kehonhallintaa, optimaalisia liikeratoja, jotka tehdään ”nivelystävällisesti”. Ja siinä kun toisille haetaan liikkeisiin rajoja, toiset huomaavat pikkuhiljaa notkistuvansa!

On olemassa lukuisia kirjoja ja videoita, joissa opastetaan tekemään pilateksen liikkeitä. Mutta on todella haastavaa omaksua lajin perusteita,  jos keho on vuosia saanut ”ajautua” omanlaiseen asentoon. Tässä haluan olla sinulle apuna, opastaa ja ohjata kädestä pitäen lajissa alkuun.

Kurssilla käydään läpi pilateksen kuusi perusperiaatetta ja opetellaan eri aloitusasentoja. Tekemisen ohessa tulee myös tietoa lajin taustasta ja sen luojasta Joseph Pilateksesta.

Kurssi muodostuu kahdesta eri osiosta, ensimmäiset ovat viikolla 2 ja toiset viikolla 3. Voit valita kummaltakin viikolta itsellesi sopivimmat ajankohdat eli yhteensä kolme tuntia. Kurssin hintaan 65 e sisältyy myös osallistuminen yhdelle viikkotunnille.

Tässä ajankohdat; ensimmäinen osio ma 8.1. klo 17-18.30 / ti 9.1. klo 13-14.30 tai to 11.1. klo 19-20.30

                                toinen osio ma 15.1. klo 17-18.30 / ti 16.1. klo 13-14.30 tai  pe 19.1. klo 17.30-19

Varaa paikkasi varauskalenterin kautta tai halutessa voit laittaa viestiä numeroon 040-518 3114. Vastaan myös mieluusti, jos jokin jäi askarrattumaan mieltäsi.

Lämpimästi tervetuloa-

juuri sellaisena kuin olet!