Uusia tuulia

Ja nämä tuulet tuovat palveluni sinne, missä niitä tarvitaan! Työpaikalle, kotiin, mökkilaiturille, eräkämpälle, sukujuhliin, polttareihin. Ihan minne vaan, missä ja milloin keho-oppaan avuja tarvitaan! Ja tarvittaessa järjestän sopivan tilan TYKY/TYHY-ryhmille tai mille tahansa porukalle. Salo ja Salon seutu tarjoaa myös monta hienoa paikkaa luonnossa!

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Lempeän liikunnan keskus muuttaa helmikuun lopulla Meriniitystä Katkiluodonkadulta Salon keskustaan, Annankatu 8:aan. Annakadulla teen hoitoja sekä annan yksityistä ohjausta ja opastusta . Säännölliset ryhmätunnit jäävät kevään ajaksi tauolle, ohjaan tämän ajan kaupungin ja kansalaisopiston eri ryhmiä. (Tätä kirjoittaessa tunnen eilisen kahden kahvakuulaohjauksen jälkimainingit ;) Onneksi tänään vuorossa kehoa huoltavaa pilatesta saman verran!)

Olen ajan saatossa myös miettinyt, millä ”tituleeraisin” itseäni? Ja nyt sen keksin!

Saanen esitellä, olen KEHO-OPAS Mira Kallio-Ratia.

Tässä tiivistettynä keho-oppaan C.V. Pilates-, jomonshindo-, kahvakuula-ohjaaja, kehonhuolto- ja muut ryhmäliikuntatunnit (eilen ohjasin myös elämäni toisen vesijumpan!), äänimaljarentoutus, kalevalainen jäsenkorjaus. Kesäkuussa lajivalikoima laajenee tanssillisella lajilla, kouluttaudun silloin Nia-ohjaajaksi. Lisäksi olen käynyt erilaisia henkisen puolen kursseja (ja varsinkin sellaista pidempää, nimeltä elämä=)) esim. syvähengitys-terapeutti koulutusta.

Yrityksen nimi Lempeän liikunnan keskus tulee jatkossakin näkymään vahvasti, sillä se kuvastaa kaiken olennaisen. Ja nyt nimenomaan sen, että keskus ei ole sidottu mihinkään varsinaiseen paikkaan vaan se on aina mukana siellä, missä sinäkin olet!

Pidä huolta itsestäsi, ja pidä itsestäsi- juuri sellaisena kuin olet <3

-Mira

Ps. Sydänjutun Anna Taipale tulossa pitämään Löydä lempeästi itsesi -työpajaa Saloon 23.3. Tapahtuma kutsu FB.ssä, lisätietoja saat myös minulta.