Syksyisiä kuulumisia

Kiitollisena elän tätä syksyä, nauttien luonnon värimaailmasta ja työstä, josta todella nautin! Olen myös syventänyt oppeja äänimaljojen parissa ja täydentänyt osaamistani jäsenkorjaajana. Mielenkiinnolla odotan myös tulevaa, shiatsu-viikonlopun antia. Ryhmäliikuntatunnitkin ovat taas pitkän tauon jälkeen täyttyneet iloisista ihmisistä. Omat pilatestunnit, jotka ovat keskiviikkona iltaisin ja tiistaina aamupäivisin, ovat lähes tulkoon täynnä. Jos sinulla on kuitenkin kova kiinnostus ja kuulet tuntieni kutsun, ole ihmeessä yhteydessä.

Kiitollisuuden kruunaa oma luomukseni, jossa haluan jakaa kaiken sen hyvän, jonka olen oivaltanut vuosien varrella eläen, lukien ja kokien. Lempeyden lähteille pilotti-kurssi lähti liikkelle tänä syksynä kuuden ihanan naisen pienryhmänä. Itsellä on vahva tunne, että tämä saa vielä siivet alleen! Jos yhtään tunnet jo pelkän nimen tuovan sinulle tunteen, että tämä saattaa olla juttusi, ole rohkeasti yhteydessä! Uusi kurssi starttaa heti ensi vuoden alussa ja mahdollisesti tästä on tulossa myös yksilövalmennus. (Valmennus käytössä, kunnes keksin itselle mielekkäämmän sanan..)

Tyhy- ja tyky-päivät ovat myös kaikkien iloksi ja hyödyksi alkaneet syksyn tullen. Olen aina innoissani, kun saan räätälöidä ryhmälle juuri heille sopivan, omanoloisen hyvinvointihetken. Marras-joulukuulle löytyy vielä aikoja, jos haluat omalle työporukalle, ystäväpiirille tai vaikka sukulaisille järjestää yhteistä, hyvää aikaa.

Hoitoaikoja kannattaa myös kysellä suoraan, jos nettikalenterista ei löydy sopivaa aikaa. Ajat menevät tällä hetkellä noin kuukauden päähän, mutta satunnaisesti tulee myös ajan siirtoja, joten senkin puoleen voi olla suoraan yhteydessä. Hoitojen aikana puhelin on äänettömällä, mutta palaan kyllä asiaan. Jos haluaa erottua puhelinmyyjien joukosta,voi vielä varmistaa asian laittamalla viestin =).

Lämpimästi tervetuloa luokseni, juuri sellaisena kuin olet!