Lahjaksi hyvää oloa ja mieltä

Lahjakortilla voit antaa läheiselle hengähdyshetken arjen haasteista ja hektisestä elämästä tai antaa mahdollisuuden voida paremmin.

Äänimaljarentoutuksen (50 e) lempeät soinnit tai eteeristen öljyjen huumaavat tuoksut Raindrop-hoidossa (70 e) tarjoavat mahdollisuuden pysähtyä ja saada rauhan tuntua niin sisäiseen kuin ulkoiseen maailmaan. Äänimaljarentoutuksen voi ostaa myös kahdelle tai kolmelle ihmiselle, katso hinnat alempaa.

Jos taasen paikkoja kolottaa, selkää jumittaa tai vaikkapa olkapäätä särkee, niin hyvä vaihtoehto on kalevalainen jäsenkorjaus (80 e) . Siinä tasapainotetaan kehon tuki- ja liikuntaelimistöä lempeillä otteilla (ei siis niksautella eikä rykäistä). Tällöin lihaskireydet helpottavat, kalvorakenteet vapautuvat ja nivelten liikkuvuus paranee. Hoidossa käydään läpi koko keho ja siinä käytetään hyväksi myös asiakkaan omia liikeratoja. Hoito pyritään aina tekemään mahdollisimman kivuttomasti.

Voit myös antaa lahjaksi yksityistunnin, jolloin lahjansaajan kanssa käydään läpi pilateksen perusteet. Näillä eväin voi jatkaa harjoituksia itsekseen tai hyödyntää oppia kaikessa muussa liikkumisessa ja arkisessa elämässä. Pilates on äärettömän hyvä kehonhallinta laji, jossa löydetään rankaa tukevat syvät lihakset ja saadaan lisää liikkuvuutta kehoon. Tai yliliikkuville nivelille tukea ja optimaaliset liikeradat.

Hinnat yksityistunnille 65 e/60 min, 90 e/90 min. Duo -tunnit kahdelle 76 e/60 min, 110 e/90 min. Trio-tunnit kolmelle 90 e/ 60 min, 126 e/90 min.

Jos olet epävarma, mikä olisi paras vaihtoehto, jätetään se avoimeksi ja annetaan lahjansaajan itse päättää!

Voit ostaa lahjat kätevästi netistä, Lempeän liikunnan keskuksen verkkokaupasta ja tuunata omannäköisen lahjakortin. Lahjakortit ovat käytettävä vuoden sisällä ostopäivästä. Kun olet tehnyt ostoksen, laita ystävällisesti lahjansaajan nimi @postitse mira.kallio@outlook.com. Samalla voit mainita, jos haluat jättää lahjansaajan päätettäväksi, mitä hän haluaa. Tällöin valitset vaan ” sopivan summan” palvelun.

Oikein rauhaisaa joulun aikaa, voidaan hyvin ❤.