Jumppaa ja kehonhuoltoa Merikarvialla 2.1.23

Vapaa-aikakeskus Rysän liikuntasalissa klo 17.30-19.30. Hinta on 23 e, jonka voi maksaa käteisellä, mobilepayllä, ePassin, Smartumin, Eazybreakin tai Edenredin kautta (kirjaudu sovellukseen, hae Lempeän liikunnan keskus, syötä summa ja hyväksy. Näytä kuitti tai kuvakaappaus tullessa).

Aloitamme kehon lämmittelyllä, jonka jälkeen tehokasta liikettä ja sykkeen nostoa. Luvassa ei ole kuitenkaan monimutkaisia askelkuvioita vaan simppeliä menoa hyvän musiikin siivittämänä. Saat myös vaihtoehtoja liikkeille, jotta jokainen saisi tehtyä juuri omanlaisensa jumpan.

Seuraavaksi vaihdetaan jumppatossut villasukkiin ja vedetään lämpöistä päälle, vuorossa on kehonhuoltoa lempeillä, rauhallisilla liikkeillä. Pysähdytään kuuntelemaan kehon kuiskauksia ja annetaan sille juuri sitä, mitä se tässä hetkessä tarvitsee. Loppuun on tarjolla vielä äänimaljakylpy, jossa saat vaan olla ja ottaa vastaan äänimaljojen rentouttavat soinnut. Mukavuuden maksimoimiseksi tähän osuuteen voi varautua fleecepeitolla ja pienellä tyynyllä (takki toimii myös loistavasti hätävarana).

Lämpimästi tervetuloa kaikenikäiset, -kuntoiset, naiset ja miehet

-juuri sellaisena kuin olet!

Jos jokin jäi askarruttamaan mieltäsi tapahtuman suhteen, niin olehan yhteydessä 040-518 3114/Mira