Hetki hiljaisuudelle

Syksy  antaa meille luontevasti luvan hiljentää tahtia, vähentää kierroksia ja kuunnella itseään.

Tämä tapahtuma on sinulle, joka haluat levähtää hetken ilman suorittamista, vaatimuksia ja olla hiljaisuuudessa. Saat tulla juuri sellaisena kuin olet, ilman selityksiä, sanoja.

Kotiudumme ensin kehoomme pienin harjoittein, jonka jälkeen teemme lempeitä shindon venytyksiä rauhassa hengitellen. Shindossa pieni on suurta ja venytyksen jälkeinen aika on yhtä merkityksellistä kuin itse aktiivinen venytys. Shindon jälkeen äänimaljojen soinnut huolehtivat sinusta rentouttaen kokonaisvaltaisesti sekä kehon että mielen. Lopussa saat vielä omassa rauhassasi nauttia teetä ja pientä purtavaa.

Kaikki tämä tapahtuu hiljaisuudessa, ilman osallistujien keskustelua. Kuulet ainoastaan ohjaajan äänen ja toki ympäristöstä kantautuu ääniä korviisi.

Olennaista on, että saat olla tekemättä myös yhtään mitään! Voit tehdä tai olla tekemättä venytyksiä ihan miten itsestä parhaalta tuntuu. Jokaisella on oma ”pesä”, missä voi halutessa vain olla köllötellä. Ei siis kannata miettiä, osaatko, pystytkö, teetkö ”oikein”. Tässä tilaisuudessa teet taatusti kaikki aivan oikein, juuri siten miten itsestä tuntuu!

Tapahtuman hinta on 28 e ja ilmoittautua voit sähköpostitse info@lempeanliikunnankeskus.fi . Paluupostissa saat tarkemmat käytännön ohjeet, jotta saamme tapahtuman alkuun mahdollisimman rauhallisissa merkeissä.

Sydämellisesti tervetuloa!